AkvarieDyr.dk
http://akvariedyr.dk/forum/

Nye guldfisk med hvide pletter
http://akvariedyr.dk/forum/viewtopic.php?f=13&t=340
Side 1 af 1

Forfatter:  Carolinea [ 29 jul 2016, 11:11 ]
Titel:  Nye guldfisk med hvide pletter

Hej alle.

Jeg er ny mht. At have guldfisk. Jeg købte dog 3 stk. for en lille uge siden. De så ud til at have det meget godt de første par dage. Vandet er dog meget uklart og kan ikke helt huske om det var det fra starten af, men det er i hvert fald blevet lidt værre. I dag da jeg vågnede opdagede jeg, at fiskene havde en hvid plet mellem øjnene. Der er hverken lys, varme eller luft i akvariet, da kvinden i dyrebutikken sagde at det behøvede guldfisk ikke. Akvariet står i vinduet. Guldfiskene opfører sig rimelig normalt, det eneste er at de ofte er oppe ved overfladen og "napper" i vandet. Vedhæfter 2 billeder, så i kan se hvordan det ser ud. Håber virkelig i kan hjælpe mig,

Med venlig hilsen Caroline.

Vedhæftede filer:
image.jpeg
image.jpeg [ 1.16 MiB | Vist 5120 gange ]
image.jpeg
image.jpeg [ 1.46 MiB | Vist 5121 gange ]

Forfatter:  d9ha [ 04 aug 2016, 08:58 ]
Titel:  Re: Nye guldfisk med hvide pletter

Desværre nok lidt for sent. men flyt dem væk fra vinduet. du må aldrig have akvarier i et vindue (Høj varme, temperatursvingninger og ukontrolleret algevækst)
Og så skift vand 1/2 delen 1 til 2 gange om dagen indtil det er blevet bedre. Akvariet ser ikke særlig stort ud, så 3? guldfisk i et lille akvarie vil belaste det voldsomt, især hvis filtreringen også er utilstrækkelig. Hvad slags filter har du? Under alle omstændigheder, skal der skiftes meget vand.

Ligner svamp, så hvis du skaffer et middel mod svamp .....

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/