AkvarieDyr.dk

 

 

 

 

LOP.dk

LED akvarielampe
til dit akvarie.
Kun 212,50 kr.

Rigtig god kvalitet

 

 

 

 

Hvilket akvarie passer mig

Placering af akvariet
Når du vælger akvarie skal du først kigge på pladsen til det, og at du har en god stabil reol eller bord til det! Pas på med f.eks en hylde der ikke kan bære akvariet og du pludselig får vand og fisk ud over hele stuen. Et akvarie fyldt med vand er meget tungt.

 

Mål op og se hvor meget plads, du har til dit akvarie. Herefter kan du finde frem til, det akvarie der passer bedst i størrelsen.

 

Hvilket akvarie mærke du skal vælge kan jeg ikke guide i, da du skal gøre det efter hvad du synes er flot til din stue. 

Et starter akvarier kunne være:

Eheim Aquastar ( 54 L) Fås som startsæt, med alt tilbehør.

EHEIM AQUASTAR PRO (180 L)

Aqualine akvarie (fås i mange størrelser til forholdsvis billige penge)

Waterhome (84 L) Fås som startsæt, med alt tilbehør.

Wromak akvarie (fås i alle størrelser, et enkelt billig akvarie)

 

Fluval (fås i mange størrelser og har en pænt design til stuen)

Juwel akvarie (Et meget populært akvarie, der fås i alle størrelser og prisklasser)

 

Alle akvarie forretninger har forskellige startssæt, så det er kun at kigge rundt i nogle butikker. Du skal kigge efter hvad du kan li´og hvad din pengepung vil give for det. Du kan købe små mini akvarier til 200 kr. og store akvarier til mange tusin kroner. Du f.eks købe dyre vægakvarier der skal indbygges i væggen. Mit råd er, start med det simple f.eks et på 54 L så finder du ud af om denne akvarieverden er noget for dig. Det er træls at brænde 5000 kr. af på noget du ikke finde interesse i om 6 måneder.

 

Der er også gode muligheder for at købe brugte akvarier, da der hele tiden er nogen der vil have et større. Prøv bare at kig på Gul & Gratis eller på Den Blå Avis her er der altid nogle gode tilbud. Dog skal du helst se akvariet med vand i, da du ikke har samme reklamationsret som i butikken. Ellers kig efter risser og revner, og at lyset virker.


 Akvariedyr.dk © 2014